/Martin je još jednim klasikom izazvao ovacije publike: ‘Ovo se rađa jednom u 100 godina’

Martin je još jednim klasikom izazvao ovacije publike: ‘Ovo se rađa jednom u 100 godina’

The Voice je izabrao svoje finaliste. 

Bit će to Martin Kosovec (tim Vanna), Luka Novokmet (tim Gobac), Ana Širić (tim Urban) i Jakov Peruško Rihtar (tim Dino). Pred nama je samo jedna emisija, a sada se nižu reakcije na polufinale. Svi kandidati imali su fenomenalne uspjehe, a publiku je opet oduševio Martin kojeg je publika izabrala ispred još jednog favorita, Sergeja Božića

Martin je ovog puta izveo ‘Unchained Melody’ Righteous Brothersa, a malo je reći da je izazvao delirij u studiju. Publika je praktički cijelo vrijeme bila na nogama, a ovacije su trajale dugo nakon što je završio nastup. Oduševljenje se prelilo i u komentare ispod ovog nastupa na Youtubeu. 

‘Možda sam par puta plakala’

“Najveći doktor. Gospodine kapa dolje, zaslužuješ pobjedu, kidaš svaku pjesmu, uživao sam kao nikad, hvala ti”, “Toliko dobro i dostojanstveno, pjesme najvećih glazbenika u povijesti. Idemo u dane dok je glazba bila glazba, hvala Martine”, “Predivan je. Skroman, ponizan, stara duša, jednom u 100 godina se ovakav glas rađa”, neki su od komentara.

Malo tko bi prepoznao da je na fotografiji iz 1983. Gobac: Pogledajte kako je izgledao

Tu nisu stali. “Možda sam par puta plakala dok sam slušala nekog kako pjeva, ali dva puta je bilo za Martina, na prošlom i ovom liveu! Čudesno. Magično. Veličanstveno. Bravo!”, “Ovo se rađa jednom u 100 godina, on je nada današnje glazbe i današnje mladeži. Apsolutno najposebniji kandidat svih emisija ikad u Hrvatskoj, a i šire”, zaključili su.

mšm

Foto: Screenshot/hrt