/SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo facebook aukciju fotografija s izložbe ‘Naš svijet je lijep’

SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo facebook aukciju fotografija s izložbe ‘Naš svijet je lijep’

SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo je facebook aukciju fotografija koja će trajati od 6. do 13. svibnja. Fotografije koje su od danas ponuđene na aukciji prikazane su tijekom travnja i na izložbi ‘Naš svijet je lijep’ u tunelu Grič koju je posjetilo gotovo 30.000 posjetitelja.

Akciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima podržali su autori 20 vrhunskih fotografija – Toma Kezić, Vlatka Glasnović, Tomislav Safundžić, Paulo Dukić i Alan Grubelić – donirajući svoja autorska djela te tvrtka CEWE zahvaljujući kojoj su fotografije izrađene na aluminiju.

Sav prihod aukcije namijenjen je za pomoć djeci SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Podsjetimo, SOS Dječje selo Hrvatska u partnerstvu s tvrtkom CEWE organiziralo je izložbu radova s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine, Naš život je lijep – Our World is Beautiful, u tunelu Grič od 1. do 30. travnja 2019. Izložba je prikazala 20 domaćih i 20 stranih radova koji su sudjelovali u najvećem foto natječaju na svijetu 2017. godine, CEWE Photo Award 2017.

Naš život je lijep, izložba je fotografija koja slavi ljepotu življenja, uživanja u prirodi, interakciji s ljudima iz različitih podneblja i društava te nas inspirira i motivira da čuvamo ljepote kojima smo okruženi.

Bilo da se radi o prirodi, društvenim aktivnostima ili ljudima, odgovornost čuvanja i brige o našoj zajednici snažno je povezana s količinom sreće koja nas kao emocionalna bića okružuje. Upravo takvu poruku izložbe SOS Dječje selo Hrvatska željelo je odaslati u našoj zajednici i inspirirati posjetitelje izložbe u tunelu Grič.

Poveznica na facebook aukciju dostupna je putem stranice:
https://www.facebook.com/sosdsh

mšm

Foto: SOS Dječje selo Hrvatska