/Efekt Baby Lasagna: Čim je objavio spot, Hrvatska skočila na treće mjesto po kladionicama

Efekt Baby Lasagna: Čim je objavio spot, Hrvatska skočila na treće mjesto po kladionicama

Iako Hrvatska još nije odabrala pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu u Švedskoj, kladionice nas guraju visoko na popis favorita, i to na treće mjesto. 

To je najbolja pozicija na kladionicama na kojoj smo ikad bili. Ispred Hrvatske trenutno se nalaze samo Ukrajina i Italija.

Ovaj skok na kladionicama dogodio se na dan kad je Baby Lasagna objavio spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim kojom se predstavlja na Dori. Podsjetimo, on već neko vrijeme glasi za favorita ovogodišnje Dore. 

Pjesma je u šest sati skupila više od 50.000 pregleda na YouTubeu, a ispod nje nižu se komentari stranaca.

‘Zagreb 2025. Bravo, Hrvatska’

“Hrvati, ovakva prilika dolazi jednom u životu”, “Ovo je pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga. Čestitke Hrvatskoj”, “Hrvatska, imaš samo jedan posao. Pošaljite ovo na Eurosong”, “Ovo je za mene pobjednik”, “Zagreb 2025. Bravo, Hrvatska”, “Nakon ovog spota siguran sam da Eurosong iduće godine stiže u Zagreb”, neki su od komentara. 

Na kladionicama za Doru 2024. na stranici Eurovision World na prvom mjestu je Baby Lasagna, koji je u natjecanje ušao nakon što je Zsa Zsa odustala. Na drugom mjestu kladionica je Let 3, a na trećem Damir Kedžo.

Podsjetimo, Dora se održava ovaj tjedan. Prvo polufinale održat će se 22. veljače, sutradan je drugo polufinale, a u nedjelju finale. U oba polufinala gledatelji će moći čuti po 12 pjesama.

Malo tko je čuo za njega, a sada je favorit za pobjedu na Dori: ‘Čudan je osjećaj’

Iz svakog polufinala osam pjesama ide u završnicu. U finalu će se natjecati 16 pjesama.

mšm

Foto: Screenshot