/Martinov nastup s Voicea i dalje oduševljava, prešao milijun pregleda: ‘Bože, koja divota i lakoća kojom pjeva’

Martinov nastup s Voicea i dalje oduševljava, prešao milijun pregleda: ‘Bože, koja divota i lakoća kojom pjeva’

Prošlo je deset dana od završetka četvrte sezone The Voicea, a gledatelji i dalje prepričavaju nastupe.

Nastup s audicije Sergeja Božića kada je izveo megahit ‘Ružica si bila’ odavno je prešao milijun pregleda, a sada se tim uspjehom može pohvaliti i pobjednik posljednje sezone Martin Kosovec. Naime, njegova izvedba s audicije kada je otpjevao ‘My Way’ Franka Sinatre ima više od milijun pregleda na YouTubeu. 

Podsjetimo, Martin je na audiciji strepio do doslovno zadnjeg trenutka. Prva se okrenula Vanna, a u sekundi su onda reagirali Urban Dino. Martin se odlučio za Dina, međutim, kasnije je ispao u duelu, a preuzela ga je Vanna. To se pokazalo odličnim izborom popularne hrvatske pjevačice s obzirom da je Martin uvjerljivo slavio u finalu. 

‘Postala sam ovisna’

“Bože, koja divota. Lakoća kojom pjeva, smirenost etc. Dragulj!”, “ja ga slušam svaki dan, sve njegove izvedbe. To mi je kao neka svakodnevna rutina. Hvala Bogu što nam dijeli ovako unikatne talente”, “postala sam ovisna, svako jutro uzimam dozu svih Martinovih izvedbi, savršenstvo!!!”, neki su od komentara gledatelja ispod izvedbe na Youtubeu.

Jedan nastup s hrvatskog Voicea svjetska je senzacija sa čak 77 milijuna pregleda: ‘Ovo je savršenstvo’

“Čudesan…odavno nekoga nisam ovako vidila i čula… Tako mlad, a koja jednostavnost, skromnost, talent, karizma… Jedinstven i vjerujem u njegov uspjeh”, “malo je reći perfektan! Bravo Martine”, “’58 sam godište. Volim sve kaj je srcu uhu i duši lojepo. Tajmovce, Bareta, pinkiče, flitvude itd.. al’ već tjedan dana ne idem spavat’ dok si ne poslušam našeg dečeca. Imaš glaščinu. Kapa do poda”, pisali su gledatelji. 

mšm

Foto: Screenshot/YouTube