/‘MIRNO SPAVAJ, HRABRICE’ Dirljiv oproštaj od omiljene nastavnice: ‘Dala si nam zadatak da cijenimo svaki dan’

‘MIRNO SPAVAJ, HRABRICE’ Dirljiv oproštaj od omiljene nastavnice: ‘Dala si nam zadatak da cijenimo svaki dan’

Nastavnica Obrtničke škole Slavonski Brod Ronalda Kovačević preminula je prije nekoliko dana nakon duge, teške, ali vrlo hrabre, borbe protiv raka. Imala je samo 43 godine. Njezini kolege iz zbornice od njr su se oprostili dirljivim pismom.

Posljednjih deset godina Ronalda Kovačević bila je simbol hrabre borbe protiv bolesti. Nakon što joj je dijagnosticiran rak jajnika, ova se nastavnica nije predala. Protiv bolesti se borila pozitivnim duhom, pa čak i trčanjem. U nedjelju je, nažalost, preminula u 44. godini, prenosi Srednja.hr.

“Svojom si borbom svima nama dala zadatak da cijenimo svaki svoj dan. Da živimo život koji nam je darovan, baš takav kakav je. Iako si nosila teško breme, nisi mu dala da te slomi. Znala si mu se nasmijati i prkositi u lice.

Lavice… Vrijeme je da se odmoriš. Tamo gdje je beskonačno plavetnilo, mir i spokoj. Tamo gdje možeš nesmetano letjeti svoj let, baš tako kako si željela. Tamo gdje će stati sav tvoj smijeh, odrješitost i hrabrost. Leti, leti visoko, predivna ženo. Ostavila si nam dovoljno snage da te pustimo, ali da zauvijek pamtimo sve uspomene i dane provedene s tobom.

Bila je čast poznavati te. Bila je privilegija dijeliti život s tobom.

Do nekog novog, ljepšeg susreta…

Mirno spavaj, hrabrice. Bio je ovo najduži maraton tvoga života”, stoji u
dirljivom pismu njezinih kolega iz zbornice.

mšm/Srednja.hr

Foto: Pixabay, ilustracija