/Mlada pjevačica nevjerojatnom transformacijom oduševila i došla do nove pobjede: ‘Ti si takav talent’

Mlada pjevačica nevjerojatnom transformacijom oduševila i došla do nove pobjede: ‘Ti si takav talent’

Pjevačica Mia Negovetić u osmoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” transformirala se u frontmena poznatog talijanskog benda Maneskin.

Naime, Mia je dobila  zadatak transformirati se u pjevača Damiana Davida. “Jako arogantan i prgav, ali do granice da to nije degutantno. Damiano je poznat po tom svom pogledu, kao da te gleda u dušu kad te pogleda”, rekla je Mia prije nastupa.

“Baš je neki bad boy”, dodala je Mia prije transformacije za kraj. Pjevačica je rekla kako joj je najveći izazov predstavljao tekst pjesme “Zitti e Buoni”, koji je uz to i na talijanskom jeziku. Nije bilo lako, ali njezinim su nastupom bili oduševljeni i žiri i publika.

Mia je uspješno savladala svoju novu transformaciju. “Ovako se pjeva himna!”, rekao je glumac Enis Bešlagić aludirajući na Mijin nastup himne 2015. godine kada je otpjevala hrvatsku himnu “Lijepa naša” s klapom HRM-a Sveti Juraj.

‘Svaka ti čast’

“Svaki put kad te gledam i slušam pokušavam pronaći nešto novo, neku novu riječ, novu frazu i onda shvatim da se sve svodi na jedno, ti si fantastična. Ovo se zove imitacija u njezinom punom sjaju”, pohvalio ju je pjevač Mario Roth.

“Nemam što dodat što oni već nisu rekli, pa ću reći od srca: Moj naklon tebi, draga Mia, jer ti si takav jedan talent i svaka ti čast”, komentirala je Minea. Brojni pratitelji također su bili oduševljeni njenim nastupom: “Bravo Mia!!! Idemo do kraja ako Bog da”, komentirala je jedna osoba.

Impresivno postignuće: Megapopularna pjevačica proglašena osobom godine pa skinula Elvisov rekord!

“Izuzetno dobro… kako se uspiješ tako dobro transformirati, predivno…”, “Bravo kraljice”, “Bravoooo, sjajna si bila”, bili su brojni pozitivni komentari ispod fotografije koju je Mia objavila nakon nastupa u emisiji.

mšm

Foto: Instagram/Mia Negovetić