/‘NAPETA RALLY ZAVRŠNICA’ Aktualni prvak Viliam Prodan najavio je napad na pobjedu od samog starta

‘NAPETA RALLY ZAVRŠNICA’ Aktualni prvak Viliam Prodan najavio je napad na pobjedu od samog starta

Rally na Grobniku posljednji je ovosezonski rally u sklopu državnog prvenstva čija završnica nikad nije bila neizvjesnija.

Nakon zanimljive sezone, pobjeda na utrkama u Opatiji i Poreču, te drugog mjesta u Karlovcu, Kumrovcu i Velenju (Slovenija), ovog vikenda Viliam Prodan i Zoran Raštegorac brane naslov aktualnih prvaka ovog vikenda 11. i 12. studenog, i to na devet brzinskih ispita na tri različite staze.

“Za obranu naslova državnog prvaka potrebna nam je pobjeda, tako da je u planu napad od samoga starta! Direktni protivnici u borbi za naslov držanih prvaka su nam ustvari dvojica stranaca koji nastupaju s hrvatskom licencom, Austrijanac Alfred Kramer i Mađar Janos Szilagy. Austrijanac je trenutno prvi u poretku s bodom prednosti ispred nas, dok Mađar ima samo, kako se kaže, teoretske šanse”, situaciju u rally vrhu objasnio je Viliam Prodan.

N kraju je najavio: “Mi smo spremni, to je nam je važno. Očekuje nas kratak test prije natjecanja i onda u ‘fight’ od samog starta! Neka pobjedi bolji i brži”, poručio je Viliam Prodan.

mšm

Foto: promo