/Novinarku oduševio simpatičan odgovor 11-godišnjaka o ‘Školi za život’, evo što je rekao za TV

Novinarku oduševio simpatičan odgovor 11-godišnjaka o ‘Školi za život’, evo što je rekao za TV

Novinarka N1 televizije dobila je pomalo neočekivan odgovor od 11-godišnjeg školarca Karla koji joj je vrlo opširno odgovorio na pitanje što zna o ‘Školi za život’. Elokventan odgovor dječaka za TV prilog novinarka je podijelila na društvenim mrežama.

“Karlo, 11 godina. Odavno nisam školarac, ali meni je ovaj dječak baš uljepšao dan i početak školske godine. Mislim da ovo nije zadnje što ćemo čuti i vidjeti od njega. :)”, napisala je Ivana Kopčić na Twitteru.

“Čuo sam da ćemo možda dobiti tablete u školi. Mislim da bi bilo jako zanimljivo malo na noviji način učiti, a ne iz knjiga i možda bude zanimljivije nego iz knjiga. Učimo iz knjiga, a ipak sva djeca sada više vole tehnologiju i njima će biti lijepo za učiti i na neki način zanimljivije nego iz knjiga. Nekoj djeci to možda bude nešto novo, a nekoj ne. Djeca su općenito podijeljena na te rase da vole tehnologiju i baš ne vole. Na primjer, ja sam učenik koji voli učiti, ali nisam ja baš nešto za tehnologiju, ali možda nekoj djeci bude zanimljivo”, odgovorio je Karlo na pitanje što mu je poznato u vezi programa ‘Škola za život’.

mšm/N1

Foto: Screenshot/N1