/‘USKORO U ZAGREBU’ Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo: ‘Želimo motivirati žene da otključaju svoj puni potencijal’

‘USKORO U ZAGREBU’ Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo: ‘Želimo motivirati žene da otključaju svoj puni potencijal’

Konferencija LeaderSHE održat će se u četvrtak, 30. lipnja 2022. godine u Zagrebu. Riječ je o konferenciji koja okuplja liderice iz poslovnog svijeta, politike i nevladina sektora kako bi se istaknuli njihovi uspjesi te potaknule druge žene da streme liderskim pozicijama.

Govori i rasprave na konferenciji bavit će se raznim aspektima ženskog vodstva. Pokušat će se utvrditi kakve su žene koje donose odluke kojima utječu na velik broj ljudi, s kojim se preprekama i predrasudama susreću na svojim položajima, ali i koje su im prilike te prednosti. Poseban naglasak stavit će se na ulogu žena u pozitivnim društvenim promjenama.

Na konferenciji će, među ostalima, govoriti ministrica turizma Nikolina Brnjac, predsjednica Republike Hrvatske u razdoblju od 2015. do 2020. godine Kolinda Grabar-Kitarović, direktorica Europske banke za obnovu i razvoj u Hrvatskoj Victoria Zinchuk, predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić, članica Uprave Atlantic Grupe Lada Tedeschi Fiorio i pokretačica inicijative #spasime Jelena Veljača.

„Konferencijom  LeaderSHE u fokus želimo staviti žene koje vode korporacije, projekte i inicijative, a koje svojom karizmom, radom i predanošću s razlogom nose titulu liderica. Želimo otkriti njihove stvarne kvalitete i ambicije te im omogućiti da svojim primjerom i druge potiču na žensko vodstvo. Žene želimo motivirati da otključaju svoj puni potencijal jer će time osobno biti ostvarenije i sretnije, a društvo će biti bolje“, poručila je organizatorica konferencije LeaderSHE direktorica tvrtke Colliers Vedrana Likan.

Foto: Vedrana Likan

Konferencija će se održati u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu 30. lipnja 2022. godine od 9.30 do 14 sati. Ulaznice se mogu nabaviti putem sustava Entrio.

mšm

Foto: LeaderSHE