/Voice još jednim neočekivanim videom ganuo gledatelje: Pogledajte što su objavili

Voice još jednim neočekivanim videom ganuo gledatelje: Pogledajte što su objavili

The Voice Hrvatska zahvalio se javno svima koji su bili dio ovog showa. Dojmovi su i dalje snažni, iako je ovo glazbeno putovanje završeno.

“Hvala svima vama koji ste bili dio ovogodišnjeg #TheVoiceHRT glazbenog putovanja!  Ostaju nam uspomene i prijateljstva, a vama dragi pratitelji hvala za podršku, za sve lijepe riječi koje će ovim mladim ljudima biti iznova inspiracija za neka nova glazbena putovanja. Budimo i dalje njihovi suputnici!  #TheVoiceHRT”, stoji u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

U videu su sabrani svi dirljivi trenuci iz The Voicea, sve suze radosnice, ali i tužni trenuci ispadanja kandidata. “Ajmo ponovo, baš falite” i “Nadam se da ćete biti prvi!”, samo su neki od komentara na video. Podsjetimo, emisija je osvojila Zlatni studio u kategoriji “Najbolja TV zabava”.

Pobjednik koji je sve šarmirao

Podsjetimo, pobjednik četvrte sezone showa The Voice Hrvatska, 18-godišnji Zagrepčanin Martin Kosovec, izazvao je pravu senzaciju na društvenim mrežama.

Martinu se smiješi Amerika? ‘Zadnji put sam ovako skakao od sreće kad smo ga zabili Englezima’

Snimka audicije 18-godišnjeg Martina Kosoveca, objavljena na  Facebook stranici “The Voice Global”,  prikupila je nevjerojatnih 1.2 milijuna prikaza, stotine komentara i tisuće reakcije.”Sjajan glas, Frank bi bio ponosan”, “Dolazi u Ameriku”, “Spektakularno”,  samo su neke od pohvala.

mšm

Foto: Screenshot/HRT