/‘OBITELJSKA IDILA’ Ronaldo i Georgina klizali na hrvatskom ledu: ‘Ostvarenje je to velike želje’

‘OBITELJSKA IDILA’ Ronaldo i Georgina klizali na hrvatskom ledu: ‘Ostvarenje je to velike želje’

eGeorgina Rodriguez, partnerica najpoznatijeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, podijelila je na svom Instagramu video obiteljske zabave na privatnom klizalištu ispred njihove kuće u Madridu.

Cijela obitelj je uživala, a milijuni pratitelja gledali su kako se zabavljaju na ledu. Klizalište im je postavila hrvatska firma, Ice Wonderland Exclusive. 

“Georgina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za obitelj i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je da smo je upravo mi ostvarili”, rekla je project managerica Rahela Bošnjak

Klizalište čija je snimka obišla cijeli svijet proizvod je hrvatskog brenda Ice Wonderland iza koje stoje uspješni poduzetnici Rahela i Natko Bošnjak koji već više od 10 godina uz slogan Delivering Winter Joy svoja klizališta postavljaju diljem Europe.

“Georgina i njezin stručni tim izuzetno su profesionalni i cijela naša suradnja je bila iznimno ugodna i na vrlo visokom nivou. Cijelo društvo bilo je oduševljeno našom maskotom pingvina i dodatnim spravama za zabavu na ledu”, istaknuli su. 

Foto: privatni arhiv

‘Pokazala se kao odlična klizačica’

Istaknula je i kako je cijela suradnja bila vrlo ugodna i na visokom nivou. 

“Sve što smijem reći je da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno, pokazala izuzetno brižnom osobom, te joj je glavni cilj bio osigurati blagdansku zabavu u kojoj će uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni, a pokazala se i kao odlična klizačica”, rekla je Bošnjak. 

Georgina i Cristiano zajedno su od 2016. godine i zajedno imaju dvoje djece, Alanu Bellu Esmeraldu. Surogat majka rodila je nogometašu Cristiana Juniora i blizance, Evu Matea

Luksuzna klizališta

Njihova ekskluzivna klizališta za privatne korisnike pravi su zimski raj za one koji vole privatan luksuz i zabavu u krugu svojih prijatelja i obitelji. Tako Ice Wonderland Exclusive klizališta najčešće odabiru javne osobe koje privatno žele uživati u blagdanskoj ledenoj čaroliji. Upravo to ova tvrtka nudi svojim ekskluzivnim klijentima – uživanje u luksuznoj zimskoj zabavi, klizalištu na privatnoj lokaciji, organizaciji druženja uz light show, glazbu, predstave na ledu, privatne škole klizanja i stvaranju uspomena koje traju cijeli život – uz najveći luksuz poznatih osoba današnjice koji nema cijene – privatnost i ugodno provedeno vrijeme s obitelji i prijateljima.

Foto: privatni arhiv

“Već dugo radimo na ekskluzivnom proizvodu luksuznih klizališta namijenjenih privatnom korištenju. S obzirom na to da su naši klijenti za ovaj proizvod osobe visoke platežne moći koje čuvaju svoju privatnost, sve naše suradnje se ostvaruju putem preporuka poštujući njihovu privatnost te njih nikada ne komuniciramo javno. Unatoč tome, odluka ovakve javne objave jedne od najpoznatijih žena na svijetu dala nam je veliku vidljivost i naravno da smo jako sretni što bili dio toga i što je upravo ta objava postala viralna”, naglasila je Rahela Bošnjak.

mšm

Foto: Instagram