/Obožavana serija se više ne snima, ali zato stiže film koji će razveseliti klince diljem svijeta

Obožavana serija se više ne snima, ali zato stiže film koji će razveseliti klince diljem svijeta

Poznata tvornica igračaka Mattel priprema film na temelju britanske animirane serije „Bob Graditelj”.

Glumac Anthony Ramos dat će glas Robertu „Bobu” koji putuje u Portoriko na veliki građevinski posao. Tamo se susreće s nizom izazova te uči o stvarnom značaju graditeljstva dok upoznaje karipsko-latinsku kulturu.

Mattel je za scenarista odabrao kolumbijsko-američkog pisca Felipea Vargasa, u suradnji s Alexom Bulkleyem i Coreyem Campodonicom iz studija za animaciju ShadowMachine, piše miss7mama.24sata.

„Bob graditelj” posljednji je u nizu filmova i televizijskih projekata koje je Mattel najavio nakon uspjeha Warner Brosove „Barbie” koja je u kinima zaradila više od 1,4 milijardi dolara. 

Foto: YouTube

Projekti na temelju drugih igračaka

U pripremi su i Netflixova animirana serija „Gospodari svemira: Revolucija”, temeljena na Mattelovoj franšizi „He-Mana”, te film „Polly Pocket” temeljen na lutkicama koje je Mattel stvorio osamdesetih.

Tvrtka razvija projekte i na temelju drugih igračaka, uključujući American Girl, Hot Wheels, Magic Ball, Barney i druge.  Film „Bob graditelj” temelji se na britanskoj animiranoj seriji za djecu koja je igrala 12 sezona. 

mšm

Foto: YouTube