/Slavlje u obitelji Ćorluka! Franka: ‘Hvala ti, živote na najljepšem mogućem daru’

Slavlje u obitelji Ćorluka! Franka: ‘Hvala ti, živote na najljepšem mogućem daru’

Pjevačica Franka Batelić i njezin suprug, umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka oženili su se 2018. godine, a prvo dijete, sina Viktora, dobili su 2020. godine. Prošle godine na svijet se stigla kćer Greta.

Franka i Vedran obilježavaju poseban dan jer njihova kćerka slavi svoj prvi rođendan. Franka je podijelila dirljive fotografije i poslala posebnu čestitku na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/Franka Batelić

Franka Batelić o napisima da joj je brak s Ćorlukom u krizi: ‘Jako me to uznemirilo’

“Greta, ti biseru moj, svjetlosti moja. Sretan prvi rođendan, prekrasna i mila djevojčice. Tvoj je osmjeh naš svjetionik, naš mir”, napisala je pjevačica.

Osjećaj neizmjerne zahvalnosti

Nastavila je pokazivati emocije i u nastavku objave. 

“Hvala ti, živote, na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru – da gledam i osjećam kako iz dana u dan tvoje maleno nježno tijelo raste u mom zagrljaju. Tu smo da te volimo, čuvamo, branimo – mama, tata i Viktor – uvijek”, raznježeno je objavila Franka.

Čestitkama su se pridružili brojni pratitelji, a među njima i slavni kolege. 

“Sretan rođendan maminoj ljepotici. Ivan šalje puse”, napisala je Izabel Kovačić, a maloj slavljenici čestitali su i Maja ŠuputJelena PerićJosipa Perišić, Viktorija RađaLucija LugomerSandi PegoSementa Rajhard, između ostalih.

mšm

Foto: Instagram/Franka Batelić