/Veliko slavlje u domu Marka Livaje: ‘Živote moj, lave moj’

Veliko slavlje u domu Marka Livaje: ‘Živote moj, lave moj’

U obitelji kapetana Hajduka Marka Livaje ovog je vikenda bila velika fešta. Njegov sin Lorenzo navršio je tri godine i to su proslavili na poseban način, u društvu najbližih u dječjoj igraonici.

Markova supruga Iris Livaja sve je podijelila i na društvenim mrežama, a posebno je sve raznježila videozapisom napravljenim samo za Lorenza koji je sastavljen od fotografija i snimki od njegovog rođenja do danas.

Video je raznježio sve pratitelje. “Neka mu je sretan, najsretniji rođendan. Bogu hvala”, napisala je glumica Ana Gruica u komentarima. Supruga Josipa ElezaAnita kao i Iva Olivari ostavile su emotikone balona i srca. 

Rođendan mu je čestitala i Borna Kotromanić. Tema rođendanske proslave bila je “Baby shark”, a u tom stilu bilo je uređeno sve, od torte, bočice s vodom za uzvanike pa do balona. 

Foto: Instagram

Tata propustio proslavu

“Velike tri. Sretan rođendan, živote moj, lave moj, tigre moj. Volim te”, napisala je mama Iris u opis videa. Dok je nasljednik slavio rođendan tata Marko je s Hajdukom bio na gostovanju u Varaždinu. 

Slavlje u obitelji: Jolin sin proslavio rođendan i pokazao veliki interes za glazbu

Osim Lorenza, Marko i Iris imaju i kćer Elizabet. Par se vjenčao 2022. godine u Crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu i to nakon osam godina veze. Poznato je i kako su mnogi pokušali spriječiti njezinu ljubav s Markom zbog razlike u godinama.

mšm

Foto: Instagram