/‘VUK I LAV’ U kina je stigla igrana avantura za cijelu obitelj o ljubavi i pronalaženju svog puta

‘VUK I LAV’ U kina je stigla igrana avantura za cijelu obitelj o ljubavi i pronalaženju svog puta

U kina je stigao film “Vuk i lav” u trajanju od 100 minuta. Igrana je to avantura o nošenju s gubitkom voljene osobe, o odrastanju, pronalaženju svog puta i velikoj ljubavi.

Ovaj put je to ljubav prema dvije divlje životinje koje nikada nisu trebale biti zajedno. Međutim, igrom slučaja su postale najbolji prijatelji i vjerno društvo djevojci Almi. I roditelje i djecu će zasigurno oduševiti mali vuk i lav koji se igraju i stvaraju nevolje. A kasnije će zasigurno svi itekako za njih navijati kada se nađu u popriličnim nevoljama.

Ovaj film je pravo osvježenje u kinima i odličan je za obiteljski izlazak u kino. Mnoge bi mogao svojim tempom i atmosferom podsjetiti na iznimno popularni film i istoimenu seriju “Grizzly Adams” koji su osamdesetih godina oduševili publiku. Film nije sinkroniziran na hrvatski jezik.

Film je namijenjen djeci od osam godina, a roditeljima će također biti zabavan.

U filmu ima nasilnih scena kada primjerice gađaju životinje puškom za uspavljivanje ili kad vlasnik cirkusa tuče lava (to se ne vidi, ali se čuje).

Nema zastrašujućih scena. Rječnik je prilagođen djeci, no ima pokoja pogrdna riječ.

Nema seksualnih prizora, niti dijaloga seksualne prirode. Tempo je lagan i kao takav primjeren i mlađoj djeci.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

mšm

Foto: Najsretnija beba Hrvatska