/Wonka je pravi obiteljski film koji će razveseliti i zabaviti djecu i roditelje

Wonka je pravi obiteljski film koji će razveseliti i zabaviti djecu i roditelje

U hrvatska kina je stigao avanturistički film “Wonka” u trajanju od 116 minuta. Radnja filma “Wonka” događa se godinama prije priče Charlie i tvornica čokolade i prati mladog Willy Wonku. Inače poznatog proizvođača najfinije i najčudnovatije čokolade na svijetu.

Kroz čaroliju, glazbu i neizmjernu ljubav prema čokoladi upoznajemo Wonku i njegov san. Kroz komične situacije pratimo nedaće koje su ga sve snašle na njegovom putu i skoro poljuljale njegovu vjeru u sebe.

Isto tako upoznajemo i likove koji, iako se čini da se nasumično pojavljuju, zapravo postaju ključni u ostvarenju njegove želje. Mašta, upornost, prijateljstvo i povjerenje u sebe i svoje sposobnosti su ideje koje se provlače kroz film i prenose gledateljima.

‘NIJE KIDS FRIENDLY: BARBIE’ Iako govori o najpopularnijoj lutki za djevojčice, film je namijenjen adolescentima i odraslima!

Za ljubitelje čokolade

Ovo je jedan pravi obiteljski film koji će zasigurno razveseliti i zabaviti i djecu i roditelje, a pogotovo ljubitelje čokolade. I ako pri tome još volite i mjuzikle, onda vas očekuje prava poslastica.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik. Namijenjen je djeci starijoj od 8 godina. Film će zabaviti i roditelje zbog zabavnih likova, slapstick gegova i smiješnih doskočica.

Nasilja ima u nekim scenama gdje čokoladni kartel nastoji osujetiti Wonkine planove. Na primjer, zatvore ga u spremište čokolade i puste ga da se utopi u čokoladi.

Nema zastrašujućih prizora, a rječnik je primjeren djeci.

Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode. Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Iva Brčić

Foto: Najsretnija beba Hrvatska