/BRAVO, DOBRI LJUDI! Solidarnost nakon potresa: Zagrebačka pekarnica besplatno dijeli kruh

BRAVO, DOBRI LJUDI! Solidarnost nakon potresa: Zagrebačka pekarnica besplatno dijeli kruh

Nakon najjačeg potresa od 1880., Zagreb se polako oporavlja. Kako bi pomogli, jedna je zagrebačka pekarnica odlučila građanima podijeliti besplatno kruh. Hrvatska se usporedno bori i s korona virusom.

Pekarnica na zagrebačkoj Trešnjevci dijelit će kruh svima onima koji se ne mogu vratiti u svoje stanove i kuće nakon potresa, ali i starijima i nemoćnima.

“Dragi naši, nadamo se da ste nakon jutrošnjeg šoka svi na toplom i sigurnom. Zbog velikog broja naših sugrađana pogođenih trenutnom situacijom od sutra ćemo u Bread Clubu 1 u Trakošćanskoj 42 postaviti kolica s kojih se možete poslužiti besplatnim kruhom ako se niste u mogućnosti vratiti svojim domovima ili želite odnijeti kruh starim i nemoćnim osobama.

Moramo napomenuti da zbog ograničenih kapaciteta naše smanjene proizvodnje možda nećemo moći svima pomoći, ali dat ćemo najviše od sebe što možemo! Također, pozivamo i udruge koje su u potrebi da nam se jave kako bismo kruh dopremili do onih kojima je najpotrebniji. Budite i dalje odgovorni, pazite jedni na druge i ostanite doma”, stoji u objavi na Facebooku.

mšm

Foto: FB