/Emotivni apel obitelji nestalog oca trogodišnje curice: ‘Danima pita kad će tata doći s posla’

Emotivni apel obitelji nestalog oca trogodišnje curice: ‘Danima pita kad će tata doći s posla’

Hrvatske službe i javnost tragaju za nestalim samohranim ocem. Nikoli Gračaku iz zagrebačke Dubrave gubi se svaki trag 14. svibnja 2024. godine. 

Obitelj nestalog alarmirala je policiju i javnost istoga dana nakon što Nikola nije došao po svoju kćer u vrtić. U petak je njegova sestra ponovno ponovila apel za javnost i zatražila pomoć pri traganju za Nikolom.

“Nikola Gračak je nestao 14. svibnja 2024., što s današnjim danom broji već 10 predugih dana. Nikola je otac trogodišnje djevojčice koja već danima ispituje kada će tata doći ‘s posla’.

Ovim putem APELIRAM na javnost. Nudimo 500 eura novčane nagrade za bilo kakvu korisnu informaciju o Nikoli. Ako ste ga vidjeli ili razgovarali, čak i danima prije nestanka molim vas nazovite 192 ili se obratite sestri Maja Danijel Gračak  ili meni putem Facebook Messengera.

‘Ponizno molimo podršku’

U odvojenoj objavi u kojoj je obitelj također apelirala na pomoć imaju još jednu molbu. “Nakon što smo iscrpili sve neposredne opcije, a policijska istraga nije dala nikakve rezultate, savjetovano nam je da angažiramo profesionalni tim za potragu nestalih osoba. Međutim, trošak njihovih usluga je 15.000 eura, iznos koji ne možemo sami prikupiti u tako kratkom vremenu.

Ponizno molimo za vašu podršku u ovom kritičnom trenutku. Svaka donacija, bez obzira na iznos, približit će nas korak bliže pronalasku Nikole. Ako niste u mogućnosti, samo dijeljenje može puno pomoći. U slučaju da Nikola (nadamo se) bude pronađen prije,sve prikupljene donacije donirat će se nekoj udruzi za djecu. Hvala svima”. 

Dječji psiholog i otac petero djece: ‘Kad Bog ima plan za nas, ništa mu neće stati na put’

Nikola Gračak ima 35 godina, visok je 175 centimetara i srednje je tjelesne građe. Ima smeđu kosu i plave oči, više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke, a na ramenu desne ruke tetovažu malog slova D zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista zelene boje. Nestao je na području zagrebačke Dubrave, a nestanak je primijećen kada je poslijepodne trebao doći po svoju kćer u vrtić. Nikola inače živi sam s djevojčicom, rastavljen je i ima skrbništvo nad djetetom, piše Direktno.hr.

mšm

Foto: Unsplash/Facebook/Direktno.hr (ilustracija)