/‘HRABRO DO PRVOG POSLA’ Vukovarski leptirići ponosni na svog štićenika: ‘Mateo je dobio priliku pokazati što sve može, pred sebe je stavio veliki izazov’

‘HRABRO DO PRVOG POSLA’ Vukovarski leptirići ponosni na svog štićenika: ‘Mateo je dobio priliku pokazati što sve može, pred sebe je stavio veliki izazov’

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići podijelila je na društvenim mrežama lijepu i inspirativnu vijest o njihovom najstarijem ‘leptiriću’. Mateo Mandić je prvo bio korisnik Udruge, zatim volonter i na kraju postao njihov djelatnik. To mu je prvo radno mjesto i zasluženo je dobio priliku da pokaže za što je sve sposoban.

Njihov status na Facebooku prenosimo u cijelosti.

“Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan. Ono što jest važno je hrabrost da se nastavi dalje! (Winston Churchill). Mateo Mandić je naš najstariji “leptirić”, nekada korisnik, pa volonter, a danas naš djelatnik – arhivski službenik. Mateu je ovo prvo radno mjesto. Nakon završenog školovanja dobio je priliku pokazati koliko je hrabar, sposoban i što sve može! Htio bi pružiti podršku našem radu te je pred sebe stavio veliki zadatak i izazov, a to je urediti prostoriju koja bi trebala biti arhiv te arhivirati svu našu dokumentaciju i registratore i naravno, uz to, učiti o drugim administrativnim poslovima.

Pred njim je vrlo zahtjevan posao. Prvi zadatak je urediti i opremiti derutnu prostoriju (smeće nije naše, naslijedili smo ga). Mateo ponosni smo na tebe! Vjerujemo u tvoj/naš uspjeh. Do cilja idemo zajedno hrabro .

Kako mu je bilo prvih dana na radnom mjestu možete pogledati na slikama.

Budimo uz Matea i pratimo njegovu misiju”, stoji u Facebook objavi Udruge Vukovarski leptirići.

Podijelili su i fotografije Matea na radnom mjestu te derutnog prostora kojeg mora urediti i opremiti.

mšm

Foto: Facebook/Udruga Vukovarski leptirići