/‘LIJEPA INICIJATIVA’ Vatrogasci iz Dubrave uoči Božića odlučili razveseliti one najmlađe: Djeci smo priredili posebno iznenađenje!

‘LIJEPA INICIJATIVA’ Vatrogasci iz Dubrave uoči Božića odlučili razveseliti one najmlađe: Djeci smo priredili posebno iznenađenje!

Nekada je bolje prirediti djeci ili unucima posebno iznenađenje, nego im kupiti skupi poklon. Upravo jedno takvo iskustvo nude i iz Dvd-a Dubrava za sve stanovnike ovog zagrabačkog kvarta. Naime, oni će po pozivu, svaki dan od 15. do 25. prosinca u određeno vrijeme svojim vozilom ukrašenim lampicama kružiti po kvartu i na zahtjev doći do vaše adrese.

Osim što će se vaši unuci moći fotografirati s vozilom i opremom vatrogasaca, dobit će i prigodan poklon – slatkiše.

Ako vam se ovo čini kao dobra ideja, morate se samo javiti Dvd-u Dubrava i u poruci ili komentaru na njihovom Facebook profilu napisati ulicu u koju želite da dođu.

“Približava nam se Božić stoga smo odlučili razveseliti one najmlađe te im staviti osmijeh na lica. Ako želite da i Vaše dijete doživi pravu čar Božića javite nam se u messenger ili napišite u komentare ulicu u kojoj želite da dođemo i iznenadimo Vaše dijete. Krenut ćemo s darivanjem od 15.12. do 25.12. Uz slatkiše i slikanje s opremom i vozilom Vašem djetetu priuštit ćemo događaj za pamćenje. Veselimo se zajedničkom druženju te se nadamo da će nam svima ostati jedna lijepa uspomena.

Počinjemo 15.12. svaki dan po 5 ulica. Termini dolaska bi bili poželjni u vrijeme kada padne mrak da se lampice na vozilu bolje istaknu. Djelujemo samo na području Dubrave”, napisali su na Facebooku.

mšm

Foto: Facebook/Dvd Dubrava