/Perišić pokazao veliko srce, zaustavio se i obradovao mališana koji je strpljivo čekao: ‘Uspomena za život’

Perišić pokazao veliko srce, zaustavio se i obradovao mališana koji je strpljivo čekao: ‘Uspomena za život’

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić je razveselio mladog navijača Tottenhama. Završio je prijelazni rok u ligi Petica i unatoč šuškanju kako će “Perija” postati novi igrač Hajduka, Ivan je ostao u Londonu. 

Ugovor sa Spursima vrijedi mu do ljeta iduće godine, no veliki je problem njegova visoka plaća koja iznosi šest milijuna eura godišnje. Ako bi uspio postići dogovor s predsjednikom Danielom Levyjem oko iznosa koji bi mu Tottenham isplatio za sporazumni raskid ugovora, Perišić bi dobio slobodne papire i na Poljudu bi ga dočekali raširenih ruku.

Perišić nije u prvim planovima trenera Anglea Postecoglua, ali zato dobiva sve veću minutažu ulaskom s klupe. Pokazao je da se na njega itekako može računati, upisao je i prvu asistenciju, ali i osvojio srca navijača Tottenhama.

Naime, londonski je klub objavio simpatičnu snimku na Instagramu na kojoj se može vidjeti kako je Vatreni razveselio mališana koji navija za Spurse.

Prekrasna uspomena

Prvi se zaustavio, razmijenio koju riječ s dječakom, a uskoro su se pojavili ostali prvotimci i fotografirali s njim. Bila je to prekrasna uspomena za dječaka koju ću vjerojatno pamtiti do kraja života.

Veznjak Vatrenih propustio trening na Rujevici, reprezentacija se sprema za okršaj s Latvijom

Popularni “Perija” se trenutno nalazi s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, koja se sprema za ogled protiv Latvije na Rujevici u sklopu kvalifikacija za Euro 2024.

mšm

Foto: Screenshot/Instagram