/POMOĆ GABRIJELU – Akcija za četverogodišnjaka oboljelog od akutne limfoblastične leukemije

POMOĆ GABRIJELU – Akcija za četverogodišnjaka oboljelog od akutne limfoblastične leukemije

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL) koja pomaže brojnim Međimurcima, kao i drugima u borbi protiv najtežih bolesti, posebice leukemije i zloćudnih bolesti ovog utorka uputila je javnosti apel za pomoć malom Gabrijelu starom četiri i pol godine koji se nalazi na liječenju u KBC Zagreb Klinici Rebro, a obolio je od akutne limfoblastične leukemije.

Akcija je pokrenuta pod geslom: “Pokažimo da Gabrijel nije sam, svi zajedno za sretniji Božić”, a u nastavku donosimo cijeli apel UOLL-a za pomoć obitelji u liječenje, kao broj računa za uplatu pomoći.

“Dragi prijatelji i svi dobri ljudi velika srca! Danas smo od naših članova UOLL-a iz Preloga dobili zamolbu, potrebna je financijska pomoć obitelji Hercigonja Puljić iz Preloga, čiji je 4,5 godine star, sin blizanac Gabrijel teško obolio i nalazi se na liječenju u KBC Zagreb Klinici Rebro. Dijagnoza je akutna limfoblastična leukemija. Imaju i stariju sestru, koja ide u školu. Svakodnevni boravak jednog roditelja uz dijete u bolnici iziskuje puno veće troškove od novčanih prihoda roditelja te molimo dobre ljude da, ako mogu, olakšaju ovu situaciju”, priopćio je UOLL u apelu za pomoć.

Uplate za pomoć Gabrijelu primaju se na IBAN: HR5123400091116005263 s pozivom na broj 02 171219 svrha uplate: za GABRIJELA.

mšm

Foto: Facebook