/U vrijeme darivanja dajmo šansu djeci s invaliditetom i teškoćama u razvoju

U vrijeme darivanja dajmo šansu djeci s invaliditetom i teškoćama u razvoju

Udruga Svi pod istim krovom organizirala je izložbu pod nazivom “Dajmo im šansu” s ciljem prikupljanja donacija za izgradnju Rehabilitacijskog centra Ambrela. Izložba se nalazi u predvorju Autobusnog kolodvora u Zagrebu, a trajat će od danas do 22. prosinca.

Vrijeme darivanja kuca nam na vrata, a Centar jest potreba sve djece s teškoćama u razvoju koja su okupljena oko Udruge Sve pod istim krovom (SPIK) koja okuplja djecu s invaliditetom i teškoćama u razvoju te im pomaže u svakodnevnim preprekama.

Potrebna im je pomoć

Udruga u Zagrebu već ima jasan plan – izgraditi Rehabilitacijski centar Ambrelu, a kako bi ostvarili zamišljeno, potrebna im je pomoć.

“Na izložbi su predivne fotografije naše djece. Iznad fotografija su QR kodovi i zaista svatko može donirati iznos koji god želi. Ja kažem – jedna pizza za sretna lica. Svi se mogu žrtvovati, ili kavicu, gdje se ljudi mogu žrtvovati da osiguraju našoj djeci centar kakav zaista zaslužuju”, rekla je Jasna Primorac, predsjednica Udruge SPIK za HRT-ovu emisiju Dobro jutro, Hrvatska.

Osim donacije putem QR kodova, pomoći možete i kupnjom kalendara na kojem su sve fotografije s izložbe, a čiji autorski potpis nosi umjetnik Stephan Lupino.

mšm/hrt

Foto: Screenshot/HRT