/‘VATRENI OPET POMAŽU NAJMLAĐIMA’ Dalić: Naši reprezentativci imaju nevjerojatno veliko srce!

‘VATRENI OPET POMAŽU NAJMLAĐIMA’ Dalić: Naši reprezentativci imaju nevjerojatno veliko srce!

Drugu godinu zaredom Zaklada Vatreno srce, koju su prije više od deset godina osnovali igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije, održat će donatorsku akciju s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje i školovanje djece. 

Akcija će se održati 11. studenog uz prijenos na Drugom programu HRT-a s početkom u 20 sati. Sredstva će se prikupljati donacijama i putem call centra u kojem će sudjelovati hrvatski reprezentativci, članovi stožera i brojne osobe iz javnog života kao i prijatelji reprezentacije, piše HRT.

Uoči odlučujuće utakmice za odlazak na EURO 2020. sa Slovačkom 16. studenog na Rujevici, Vatreni ponovno udružuju snage i pozivaju na prikupljanje sredstava za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život, koja pomaže djeci bez adekvatne roditeljske skrbi u nastavku fakultetskog obrazovanja.

“U protekle dvije godine na klupi hrvatske reprezentacije uvjerio sam se da naši reprezentativci imaju nevjerojatno veliko srce. Pokazali su to puno puta na terenu i zato su veliki nogometaši, ali pokazuju to i izvan terena i zato su veliki ljudi. Radujem se novoj donatorskoj večeri. Pozivam sve navijače da i ovoga puta od srca daju svoj doprinos i pokažu da su uvijek uz reprezentaciju, kako na stadionima tako i u ovakvim akcijama”, rekao je izbornik Zlatko Dalić, ujedno član Upravnog odbora Zaklade.

mšm/hrt

Foto: Facebook (Zlatko Dalić)