/Zaprešićki ‘Dinamovci’ pomažu Marku Dabeliću

Zaprešićki ‘Dinamovci’ pomažu Marku Dabeliću

Marko Dabelić nastradao je 9. travnja 2017. u teškoj prometnoj nesreći u Jablanovcu. Od tada traje njegova borba za normalan život.

U Klubu navijača Dinama Zaprešić kažu da je Debelić počeo pokazivati veliki pomak u oporavku, ali da je potrebno skupiti novac za rehabilitaciju i nova kolica te poručuju: “Došlo je vrijeme da mu i mi pomognemo da ponovno ima normalan život”.

Stoga Klub navijača, uz potporu drugih sponzora za 30. listopada organizira prikupljanje sredstava na zaprešićkoj šetnici. Od 10 do 18 sati bit će organizirana akcija na kojoj je predviđeno i održavanje tombole s vrijednim nagradama; bon za tetoviranje od 500 kuna, večeri za dvoje pa čak i helikopterskoj simulaciji te mnoge druge. Iz Udruge napominju da prodaja kreće već 28. listopada te da je svaka tombola dobitna.

Cilj je sakupiti 150 tisuća kuna koje će Marku biti dovoljne da pokrije troškove rehabilitacije i da osigurati mu nova kolica. Uplatu možete izvršiti na Iban HR 0223900013222227703, SWIFT HPBZHR2X ili Paypalom na marko.doban@gmail.com.

bkk

Foto: Facebook/generacija.hr