/VIDEO: Jasna Zlokić izdala novu pjesmu nakon desetljeća stanke i odmah dobila nagradu

VIDEO: Jasna Zlokić izdala novu pjesmu nakon desetljeća stanke i odmah dobila nagradu

Jasna Zlokić dobitnica je nagrade Zlatni studio, najveće medijske nagrade, a najboljom pjevačicom godine proglasili su je čitatelji Jutarnjeg lista, izvijestili su iz Croatia Recordsa. Pjesma “Potrošilo nas vrime” autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića vratila je glazbenu divu ponovno pod svjetla reflektora prekinuvši njenu desetogodišnju stanku.

Iako je duboko vjerovala u ovu pjesmu Jasna Zlokić se iznenadila kad su je prezenterski par Vesna Pisarović i Davor Gobac proglasili pobjednicom jer se našla u jakoj konkurenciji s još dvije vrhunske glazbenice, Vannom i Zsa Zsom. Oduševljena Jasna zahvalila se autorima pjesme i Anti Geli na prekrasnom aranžmanu, ali i čitateljima Jutarnjeg lista koji su za nju glasali te im obećala doći kući pjevati.

Pjesmu koja joj je donijela veliko priznanje Jasna je snimila u jesen prošle godine, a razlog da upravo s njom prekine dužu diskografsku stanku objasnila je sljedećim rječima:

“Presudila je želja da nešto napravim. Na jednom neobaveznom druženju rekla sam Damiru Bačiću da mi napiše koju lipu pismu. I on se vrlo brzo javio, priključio nam se Ante Gelo i tako je krenulo. Onda nas je malo omeo ‘lockdown’, ali s druge strane to mi je dalo vremena da se stopim s pjesmom, a moram priznati i da sam se već emotivno vezala za nju pa mi često izmami suzu. Htjela bih da se svi zbližimo s tom pjesmom i da nam ona napuni dušu. Cijela situacija u kojoj se nalazimo nije ugodna pa još i potres u Zagrebu, i zato nam treba neke ljepote. Deset godina nisam imala novu pjesmu i sad je vrijeme da nastavim. Nova pjesma je jedna lijepa balada i naslonit će se na sve moje velike pjesme ‘Ne znam koji vjetar puše’, ‘Povedi me’, ‘Moj anđele’…”.

Gledatelji HRT-a na dodijeli nagrada Zlatni studio ponovo su mogli uživati u izvedbi ove pjesme, a Jasna je uz Gabi Novak, Terezu Kesoviju, Josipu Lisac, Doris Dragović, Zoricu Kondžu, Gibonnija, Petra Grašu, Tedija Spalata, Tomislava Mužeka i Marka Tolju otpjevala i pjesmu “Hrabri ljudi” kojom je završila večer puna emocija. Pjesma Gabi Novak koju su napisali Arsen Dedić i Đorđe Novković posveta je svim hrabrim ljudima stradalima u potresu, neumornim lječnicima i medicinskim sestrama.

bkk

Foto: Croatia Records