/‘DIRLJIVA GESTA’ Vlasnik restorana iz centra Zagreba pozvao beskućnike na novogodišnji ručak za pamćenje; uživali u delicijama i još ponijeli paket hrane

‘DIRLJIVA GESTA’ Vlasnik restorana iz centra Zagreba pozvao beskućnike na novogodišnji ručak za pamćenje; uživali u delicijama i još ponijeli paket hrane

Humanitarna udruga “Fajter” čiji je predsjednik bivši beskućnik Mile Mrvalj na društvenim je mrežama podijelila lijepu vijest. U nedjelju, 2. siječnja je u restoranu “Johann Franck” (popularna Gradska kavana) održan ručak za 20 beskućnika iz njihove udruge. Pohvalili su odličnu inicijativu restorana koji je omogućio još jednu “novogodišnju bajku za beskućnike” te naveli kako je posebno impresivna činjenica da vlasnik restorana nije htio pozvati medije kako bi se taj hvalevrijedan potez javno promovirao.

Facebook objavu Humanitarne udruge “Fajter” prenosimo u cijelosti.

“Danas (2.1.2022.) je opet HUMANITARNA UDRUGA FAJTER, uz odličnu organizaciju i inicijativu restorana JOHANN FRANCK (popularna Gradska kavana), organizirala još jednu ,,novogodišnju bajku za beskućnike”!! Posebno je impresivna činjenica da vlasnik i osoblje nije htjelo da pozovem medije da taj hvalevrijedan potez vlasnika restorana i medijski promoviramo.

Danas u restoranu JOHANN FRANCK je organiziran ručak za 20 beskućnika o kojim se skrbi UDRUGA FAJTER. Što reći nego JEDNO VELIKO HVALA! Vrhunska hrana sa mnogim delicijama, predjelo, glavno jelo, aperativi uz konzumaciju pića po izboru beskućnika. Usluga i ljubaznost svog osoblja u restoranu za svaku pohvalu!! Beskućnici su još na kraju dobili veliki paket hrane za ponijeti doma. Svi beskućnici su puni hvale restoranu JOHANN FRANCK I HUMANITARNOJ UDRUZI FAJTER, za nezaboravan ručak”, stoji u objavi.

mšm

Foto: Facebook/Humanitarna udruga Fajter