/Koncertom ‘Želim život’ prikupljeno 1.45 milijuna kuna

Koncertom ‘Želim život’ prikupljeno 1.45 milijuna kuna

Zaklada Ana Rukavina oglasila se na društvenim mrežama nakon uspješne humanitarne akcije i 13. po redu božićnog koncerta “Želim život” koji je održan 18. prosinca na Trgu bana Jelačića. Na koncertu su nastupile velike estradne zvijezde, a akciji su se odazvale i brojne poznate osobe. Uz predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, potporu su dali i drugi političari, a na humanitarne telefone javljali su se glumci, pjevači, sportaši, ali i doktori koji su uključeni u rad Zaklade.

“Dragi naši, na koncertu “Želim život”, održanom u suradnji s našim medijskim partnerom NOVA TV na glavnom zagrebačkom trgu, prikupljeno je 1.45 milijuna kuna za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina. Naš humanitarni broj nazvali ste čak 233.211 puta te ponovno pokazali veliko srce i solidarnost prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu”, piše na Facebook objavi Zaklade.

Beskrajno su zahvalni, dodaju, na svakom pozivu, donaciji i podršci kojom su proslavili život 13. put zaredom i prisjetili se Ane. Podsjećaju da je broj 060 9000 (cijena poziva 5 kn + PDV) aktivan do 31. prosinca.

“Prikupljenim donacijama pomažete da i dalje nastavimo širiti Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te da mladim liječnicima iz Hrvatske, specijalistima ili specijalizantima hematologije i drugih srodnih specijalizacija, omogućimo stručno usavršavanje u najboljim svjetskim i europskim klinikama. Od srca velika hvala”, zaključuju u objavi iz Zaklade.

mšm

Foto: FB