/Nika Turković uoči velikog koncerta u Tvornici: ‘Sve je spremno, a jednom se posebno veselim’

Nika Turković uoči velikog koncerta u Tvornici: ‘Sve je spremno, a jednom se posebno veselim’

“Sad sam već mnogo mirnija, sve je jako blizu, znam da svi dajemo sve od sebe i imam povjerenja u ljude s kojima radim. Trema je uvijek tu, ali neka pozitivna kojoj se baš radujem. Nikad ne očekujem ništa, samo znam da želim da svima bude zabavno i da ćemo se za to maksimalno potruditi”, rekla nam je Nika Turković uoči svog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati u subotu, 26. listopada.

Ova mlada talentirana glazbenica iz Zagreba iza sebe ima bogatu karijeru, uspješan album i brojne hitove, a upitali smo ju kako se osjeća uoči koncerta koji je gotovo rasprodan. Nika je za Generaciju otkrila kakva su joj očekivanja za subotu, kako je odabrala goste na svom koncertu i zašto se odlučila baš za njih, tko će je od obitelji i prijatelja doći podržati, što publika može očekivati od njezinog nastupa i cijele večeri te što planira nakon Tvornice.

Na najvažnijem solo koncertu svoje karijere Nika će u zagrebačku dvoranu donijeti svoju glazbu počevši od debi albuma “11” na kojem se nalaze hitovi “Gledaj me”, “Pusti”, “U mraku”, “Boje”, “Dok nas nema”, pa sve do sjajni radovi iz njezine sljedeće faze – „Ima smisla“, duet s Nelom „Mogu i sama“ i aktualan singl „Tvoja“, koji su mjesecima bile među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru. 

Za početak nam je otkrila više o samim gostima, među kojima su Nela, Tia i pocket palma te zašto se upravo na njih odlučila. “Neke još nisam otkrila, želim da budu iznenađenje u trenutku kada izađu na pozornicu, ali sve goste sam odabrala jer ih volim, cijenim, slušam i jer želim s njima podijeliti taj moment. Svi oni su na neki način utjecali na mene i moj život u posljednjih nekoliko godina.

‘To mi je najveća podrška’

Dodala je kako ju posebno veseli to što će na koncertu imati podršku najbližih osoba. “Od obitelji i prijatelja mi dolaze svi i to mi je najveća podrška koju sam mogla dobiti.”

Na upit što publika može očekivati od cijele večeri, Nika je odgovorila: “Nešto najbolje od nas do sada. Gradimo čitavu pozornicu, outfiti se šivaju, svi se jako pripremamo… Najbolje da dođete i uvjerite se sami”. 

Nika Turković otkrila što zahtijevaju Dora i Eurosong: ‘Divim se svima koji to imaju’

Za kraj je napomenula kako nakon Tvornice neće odmarati. “Imamo dogovorene koncerte, posebno za blagdane, ali najviše ću se u narednom periodu baviti završavanjem i snimanjem drugog albuma kojem se posebno veselim”, za kraj je poručila ova mlada talentirana pjevačica.

Maja Šubarić Mahmuljin

Foto: Senja Vild