/Domaći bend u izolaciji snimio singl ‘Korona’ i spot u kojem sudjeluju prijatelji i fanovi

Domaći bend u izolaciji snimio singl ‘Korona’ i spot u kojem sudjeluju prijatelji i fanovi

Zagrebački bend Proleter poznat po svom melodičnom zvuku punk rocka i pop punka u samoizolaciji je na poseban način snimio novi singl “Korona”. Pjesma je proizašla iz trenutačne situacije i pandemije, a dečki iz benda nadaju se kako će singlom barem malo razbistriti preostale dane izolacije.

“Korona je nastala kao odgovor na izolaciju u kojoj smo se svi našli posljednjih mjesec i pol. Sama pjesma nastala je u nekih sat vremena, a snimljena je u otprilike dva dana koliko nam je trebalo da međusobno razmijenimo snimke i sve to zajedno posložimo. To je ujedno i prvi put da smo tako napravili neku pjesmu, bez ijedne probe, što nam je predstavljalo dodatan izazov te mogu reći da smo zadovoljni krajnjim rezultatom”, kaže Antonio Mavrin, pjevač benda.

“Za sam spot smo odlučili zamoliti svoje prijatelje i fanove da nam pošalju video snimke načina na koji oni provode ovu izolaciju, a sam video smo napravili u obliku jednog video poziva i live stream-a. Nadamo se da će vam ova pjesma barem malo razbiti ove preostale dane izolacije i da smo uskoro svi vani na nekim novim koncertima”, poručio je.

Proleter inače trenutačno rade na novom albumu, a novi materijal će publici predstaviti uskoro. Nakon prvog albuma “Život nije fer” na kojem je 16 pjesama, najavili su svježi zvuk koji će, nadaju se, uskoro predstaviti na na pozornicama domaćih klubova i festivala. Proleter čine Antonio (vokal i gitara), Roland (vokal i bas) i Tin (bubnjevi).

mšm

Foto: PR