/Evo koliko će vas koštati ulaznice za Celine Dion, jednu od najvećih glazbenih diva

Evo koliko će vas koštati ulaznice za Celine Dion, jednu od najvećih glazbenih diva

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 5. lipnja 2020. nastupit će u Areni Zagreb, a brojni fanovi već su u potrazi za ulaznicama. 

Zagrebački koncert u organizaciji je Star produkcije, a dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje “Courage”.

Turneja je započela 18. rujna u Quebecu, a uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta.

Europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj. Osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva održt ćekoncerte i u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, ali i po prvi puta u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.

Vrtoglave cijene

Ulaznice za prvi nastup Celine Dion u Areni možete kupiti od petka, 4. listopada 2019., u sustavu Eventim, a članovi Teama Celine svoje ulaznice mogli su osigurati već od 30. rujna. 

Fanovi ove glazbene dive već su pohrlili pribaviti svoje ulaznice. I dok se cijene za tribine ne razlikuju previše od standardnih koje “traže” velike svjetske zvijezde, VIP i Gold parter ipak su rezervirane za one s malo dubljim džepom.

Tako je najjeftinija cijena za tribinu gore 3.445 kn, a tribinu dolje 3.755 kn. Za partner će obožavatelji ove svjetske dive morati izdvojiti i do 1.410 kn. Za onaj Silver 1990 kn, a Gold čak 2890 kn. No ona najskuplja ipak je VIP parter, a cijena joj je 3.710 kn.

Celine Dion jedna je od najpriznatijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere.

Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade filmske Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i  40 nagrada Félix (Quebec). Osvajanjem nagrade “Diamond Award” 2004. godine potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo.

mšm

Foto: Facebook (Celine Dion)