/Novi program za najmlađe ljubitelje glazbe: Glazbeno putovanje ispunjeno čarobnim notama i smijehom

Novi program za najmlađe ljubitelje glazbe: Glazbeno putovanje ispunjeno čarobnim notama i smijehom

Predstavljen je najveseliji glazbeni program Dvorane Lisinski: “Glazbeni piknik – pikni za ulaznicu”. U nedjelju, 26. svibnja očekuje vas uzbudljivo glazbeno putovanje ispunjeno čarobnim notama, plesom i smijehom, uz pregršt zabavnih aktivnosti koje će se odvijati u svakom kutku Lisinskog.

Koncerti, zabavne i edukativne glazbene igre, interaktivne radionice, potrage za glazbenim blagom transformirat će Dvoranu Lisinski u glazbenu proljetnu livadu na kojoj umjesto cvijeća rastu note.

“Glazbeni piknik – pikni za ulaznicu” prilika je da se vi i vaši najmlađi dobro zabavite uz puno dobre glazbe, koncerata i glazbenih igara. Ujedno na Glazbenom pikniku predstavit ćemo programe koje pripremamo za novu školsku godinu, a naši mali glazbeni istraživači moći će osvojiti i male darove – popuste uz koje ćete lakše ‘piknuti’ ulaznice za svoje najdraže!

Čarolija glazbe

Dođite na Piknik i doživite čaroliju glazbe te stvorite nezaboravne uspomene u prepoznatljivom ambijentu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog!

Ulaznice za izvedbu opere za djecu i mlade Regoč i Školski sat s Ladom dostupne su po cijeni od 8 eura na blagajnama Lisinskog i putem mrežne stranice www.lisinski.hr.

‘Školski sat s LadoM’ po prvi puta dolazi u Lisinski: Najmlađa publika učit će sve o glazbi i tradiciji

Za ostala događanja ulazak je besplatan,  dok se za radionice potrebno prethodno najaviti na e-adresu marketing@lisinski.hr, do popunjenja kapaciteta.

mšm

Foto: KD Lisinski