/‘PRVI U HRVATSKOJ’ Kino Tuškanac pokreće online program

‘PRVI U HRVATSKOJ’ Kino Tuškanac pokreće online program

Zagrebačko kino Tuškanac od petka, 17. travnja u 20 sati, nudi retrospektivu filmova Wima Wendersa. Prvi naslov je “Paris, Texas” koji će biti dostupan za besplatno gledanje, dok će se ostali filmovi moći pogledati uz novčanu naknadu. 

Poveznica za film “Paris, Texas” (1984.) njemačkog redatelja Wima Wendersa nagrađen Zlatnom palmom u Cannesu objavit će se 17. travnja u 20 sati na web i Facebook stranicama kina Tuškanac, uz promo kôd kojeg će biti potrebno unijeti za gledanje bez naknade.  

Spomenuti film otvorit će online retrospektivu Wima Wendersa, u okviru koje će se od 17. travnja svaki drugi dan, idućih mjesec dana, u 20 sati objavljivati poveznice na nove naslove. Naknada za sve ostale naslove iznosit će 2, 99 USD (okvirne protuvrijednosti 20 kn), a svaki film bit će dostupan za gledanje 24 sata od plaćanja. 

Svi filmovi imaju hrvatske podnaslove, a svaki film online retrospektive bit će najavljen i na Facebook stranici kina. Detaljne informacije o programu te upute o korištenju Vimeo servisa, kartičnom plaćanju i preuzimanju besplatnog promo kôda dostupne su ovdje.

“Unatoč brojnim organizacijskim i financijskim izazovima s kojima se zbog svoje specifičnosti susrećemo, odlučili smo vam u razdoblju izolacije ponuditi filmofilski online sadržaj, ujedno i prvu hrvatsku online retrospektivu realiziranu od strane jednog kina”, poručuju iz kina Tuškanac.

mšm

Foto: havc (Paris, Texas)