/‘Koja je tvoja supermoć?’: Mlade se želi potaknuti na buđenje i širenje poduzetničkog duha

‘Koja je tvoja supermoć?’: Mlade se želi potaknuti na buđenje i širenje poduzetničkog duha

Šesto izdanje konferencije “Poduzetnički mindset za mlade” čiji je podnaslov “Koja je tvoja supermoć?” održat će se u srijedu, 12. lipnja 2024. godine u CineStaru u Branimir Mingle Mallu u Zagrebu.

Konferencija počinje u 11 sati, a neki od govornika i panelista su: Božidar Radoš, direktor poslovnog razvoja i marketinga u EY-u Hrvatska, Ognjen Bagatin, utemeljitelj konferencije Poduzetnički mindset za mlade, Martina Silov, predsjednica udruge CroAI, Zvonimir Kišurek i Dominik Kajba (Daidream), Josip Ivković (Rearm), Sonja Trajanovski Marszalek i Berislav Marszalek (Entrio), Lea Baričić (AirCash), Nikola Jakić (Ars Futura), Daniel Kvesić (Bokart) i Petra Mesarić Horvat (IM-COMP).

Nadahnuti odgovorom jednog uspješnog poslovnog čovjeka, koji je na pitanje „Koja je Vaša supermoć?“ odgovorio: „Ja sam poduzetnik!“, organizacijski tim konferencije ovaj put poduzetništvo promiče kao medij koji svakom pojedincu dopušta da u potpunosti ostvari svoje potencijale.

AI, digitalna rješenja, financijska pismenost

Poseban naglasak na konferenciji bit će stavljen na propulzivna područja gospodarstva u kojima poduzetnički duh trenutačno može stvoriti najveću novu vrijednost. Tako će, među ostalim, riječi biti o umjetnoj inteligenciji, digitalnim rješenjima, ESG-u, financijskoj pismenosti, uspješnoj komunikaciji i edukaciji te drugoj generaciji u poduzetništvu.

Konferencijom se mlade želi potaknuti na buđenje i širenje poduzetničkog duha.

Doria je mlada riječka umjetnica koja pomiče granice slikarstva: ‘Sve je moguće uz puno aktivnog rada’

Konferenciju Poduzetnički mindset organizira medijska platforma Poduzetnik, uz programskog partnera EY Hrvatska i partnera Visoko učilište Algebra.

mšm

Foto: Pixabay, ilustracija