/‘LIJEPI PROJEKT’ Laudato: Upoznajte mlade koji su zakoračili u svijet društvenog poduzetništva!

‘LIJEPI PROJEKT’ Laudato: Upoznajte mlade koji su zakoračili u svijet društvenog poduzetništva!

U sklopu projekta koji provodi Laudato d.o.o. u utorak, 14. lipnja 2022. s početkom u 16 sati održat će se druga mrežna konferencija na temu društvenog poduzetništva koja će se prenositi uživo na društvenim mrežama LaudatoTV i Laudato Društveno poduzeće.

U emisiji koja prati drugu mrežnu konferenciju bit će predstavljeni koordinatorica ‘Inkubatora izvrsnosti’ Kata Jozović, voditeljica Udruge ‘Put do uspjeha’ Renata Križanić i član bratovštine ‘Marijanski zavjet za Domovinu’ Anđelko Đerek.

Gosti će predstaviti svoje projekte, ideju koja je prethodila nastanku projekta, izazove s kojima se svakodnevno susreću u provedbi te mnoge druge zanimljivosti o konceptu društvenog poduzetništva. Konferenciju pratite online na našim kanalima.

Prva mrežna konferencija održana je u studenome 2021. godine kada je okupila mlade poduzetnike – direktora nakladničke kuće ‘Salesiana’ don Mihovila Kurkuta, predsjednika udruge ‘Obnova’ Marka Paradžika i direktoricu branda ‘King’s Daughter’ Marijetu Martić, koji su zakoračili u svijet društvenog poduzetništva.

Susret je moderirao Filip Panza, koji se u emisiji u kojoj su gostovali sudionici konferencije, osvrnuo na temeljna pitanja o osnivanju brandova i udruga u kojima direktori djeluju. Gosti su se složili kako je srž osnivanja svih društvenih poduzeća orijentiranost na viši društveni cilj, ekološka prihvatljivost i distribucija sadržaja koja je u skladu s propisima udruga i poduzećima kojima profit nije na prvome mjestu.

Izvještaj o prvoj emisiji možete pročitati OVDJE.

mšm

Foto: Inkubator izvrsnosti