/Mlada Lucija pobijedila je već na jednom showu, a sada je rasturila na Voiceu: Glasom osvojila publiku i žiri

Mlada Lucija pobijedila je već na jednom showu, a sada je rasturila na Voiceu: Glasom osvojila publiku i žiri

Nova epizoda Voice donijela je nova iznenađenja. Tako je žiri i publiku oduševila Lucija Stipanović iz Kostrene.

Na blind audiciji otpjevala je pjesmu “To be Loved”, a na izvedbu su se okrenuli svi iz žirija.

“Bila sam presretna kada sam vidjela da su mi se okrenuli i Urban Vanna Gobac Dino. U tim trenucima borila sam se sama sa sobom, jer sam svakako do kraja željela iznijeti emotivnu pjesmu koja je vokalno iznimno zahtjevna”, poručila je studentica menadžmenta koja ima plan raditi u turizmu, prenosi Jutarnji list.

Inače, Lucija se bavi glazbom te s prijateljem Lukom nastupa na primorskim terasama pjevajući evergrine 80-tih i 90-tih.

“Po tom pitanju često se vode debate u mojoj obitelji. Odgovor još nemamo, pretpostavlja se da sam to pokupila od nekog nonića ili none, ali mislim da ćemo o tome doma još godinama raspravljati”, rekla je mlada pjevačica.

Otkrila planove za dalje

Istaknula je da je pjevati počela u dječjim zborovima, a glazbenu naobrazbu nastavila je u srednjoj glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci.

“Prvi javni nastup imala sam u drugom razredu osnovne škole, danas sam glazbena teoretičarka, a kad ne pjevam, igram se sa svojom mačkom. Volim kuhati – doma sam često u kuhinji, a moji vole domaću hranu koju pripremim”, otkrila je Lucija koju televizijski gledatelji pamte kao pobjednicu treće sezone RTL-ovih “Zvjezdica” gdje je nastupala prije pet godina.

Prva blokada u Voiceu, Gabrijela oborila žiri s nogu: ‘U dvije minute donijela si mi sreću u život’

Otkrila je što glazbeno namjerava dalje.

“Nemam nekih čvrsto zacrtanih planova, ali voljela bih se nastaviti baviti glazbom. Vidim se na pozornicama, kako velikim tako i onim intimnijim, želim i dalje otkrivati ljepotu glazbe. Teško mi je reći što će biti sutra, ali nekako osjećam da će mi s ovim nastupom u showu Voice mnoga vrata postati otvorena”, rekla je Lucija.

mšm

Foto: Screenshot/HRT