/‘POZITIVNA PRIČA’ Matea je danas zadovoljna i sretna, a nekada je imala problem s kilogramima. Evo što je napravila da skine višak

‘POZITIVNA PRIČA’ Matea je danas zadovoljna i sretna, a nekada je imala problem s kilogramima. Evo što je napravila da skine višak

Matea Milunić bila je zvijezda TV showa u kojem je skidala kilograme. Bila je jedna od omiljenih kandidatkinja ali nažalost njezin put u showu nije trajao do kraja. Ipak, simpatična Splićanka nije odustala već je nastavila sa skidanjem kilograma jer se željela osjećati bolje, biti u boljoj formi ali i paziti na svoje zdravlje.

„Kada sam ušla u show Život na vagi imala sam 121,1 kilogram, a nakon izlaska 81,7. Nažalost kasnije sam kilograme vratila na 94,8 kilograma, a onda sam rekla dosta. Odlučila sam više trenirati, koristiti fire body sprave i tako sam uspjela vratiti težinu na 85,6 kilograma. Nazvala me poznanica Ivana i ponudila mi izazov od nekoliko tjedana, samo 30 minuta dnevno. Trenirala sam na stepperu, biciklu, traci te ergometru. Gubila sam i do 1300 kalorija. Nakon treninga sam se najviše veselila Body roll masažeru. On mi je pomogao u dodatnom zatezanju kože i razbijanju celulita. Također sam isprobala i različite tretmane kao što je Body Sculpt za izgradnju i jačanje mišića, učvršćivanje kože, ali i limfnu drenažu. Navedene tretmane bih preporučila svim osobama koje žele ubrzati transformacijski proces“, objašnjava Matea koja je izgubila čak dvadesetak centimetara u struku. 

Fire body je Matei zategnuo kožu, smanjio težinu ali i celulit. Danas se Matea sa zadovoljstvom gleda u ogledalu. Plan joj je nastaviti koristiti kapsule i ostale sprave, a trenutno kaže ima više motivacije no ikada. 

„Jako sam ponosna na Mateu i presretna što je osim klasičnog vježbanja izabrala i inovativne tehnologije koje u kratkom vremenu ostvaruju nevjerojatne rezultate. Fire body spravama smo joj brže trošili masno tkivo, smanjivali obujam, učvrstili kožu, razbijali celulit, jačali mišiće, ali poseban doprinos dala je limfna drenaža. Disciplina je ključna za održavanje kilaže, naravno uz pravilnu prehranu i redovitu fizičku aktivnost. Matea će nastaviti s treninzima pa se nadamo da će uskoro još bolje izgledati“, objašnjava nam Ivana Ćalušić Knezović koja stoji iza Fire Body revolucije te je Matei pomogla u naumu da skine kilograme. 

Matea je bila disciplinirana i svakodnevno dolazila na treninge, a želja i upornost svakako su dobitna kombinacija za dobre rezultate. Jedna od najpoznatijih izreka vezanih za hranu je svakako „Neka hrana bude tvoj lijek, a tvoj lijek neka bude tvoja hrana“ koju je izrekao Hipokrat. Ovom uzrečicom moramo naglasiti da sve što unosimo u naše tijelo gradi nas i mijenja, odnosno da naše zdravlje, snaga i život ovise o onome što smo unijeli u organizam. 

Inače, Fire Body sprave su potpuno nova tehnologija, savršene su za skidanje celulita i viška masnih tkiva jer koriste kombinaciju aerobnog treninga s vakumom i infracrvenom tehnologijom čija kombinacija ima vrlo značajne terapijske učinke. Poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, ublažava bolove te izlučuje toksina iz tijela.

mšm

Foto: Karla Mrkonjić