/Šanse za pobjedu Baby Lasagne još su narasle: Ovo nije viđeno nikada

Šanse za pobjedu Baby Lasagne još su narasle: Ovo nije viđeno nikada

Bliži se Eurosong, a hrvatski predstavnik Marko Pušić poznat pod imenom Baby Lasagna drži sami vrh eurovizijskih kladionica.

Krajem veljače prestigao je predstavnice Ukrajine i od tada mu šanse za pobjedu variraju od 15 do 17 posto, ali u utorak poslijepodne su se te šanse popele do razine koju još nismo vidjeli. Baby Lasagna ima čak 19 posto šansi za pobjedu.

Prije par dana su napokon poznati i svi izvođači te sve pjesme koje će predstavljati čak 37 država na Eurosongu. Među zadnjima su svoje pjesme objavili Izrael, Švedska, Armenija i Azerbajdžan. 

Baby Lasagna pobjedom na Dori osigurao si je odlazak u Švedsku, gdje će se ove godine birati najbolja pjesma. Prije toga, nastupit će u Amsterdamu i Madridu. 

Foto: Screenshot 

Prvi nastupi

“PrePartyES 2024” održat će se od 28. do 30. ožujka u Madridu, a Baby Lasagna nastupit će u subotu, 30. ožujka. Uz njega, pjevat će i mnogi drugi ovogodišnji predstavnici, ali i brojni prethodni eurovizijski predstavnici. 

Baby Lasagna u suzama nakon pobjede: ‘Teško je posvetiti pjesmu jednoj osobi…’

Warm up show “Eurovision In Concert 2024” održat će se u dvorani AFAS Live u Amsterdamu 13. travnja, gdje će Marko također nastupati. To će mu biti prvi nastupi nakon ovogodišnje Dore. 

mšm

Foto: Screenshot