/Baby Lasagna u suzama nakon pobjede: ‘Teško je posvetiti pjesmu jednoj osobi…’

Baby Lasagna u suzama nakon pobjede: ‘Teško je posvetiti pjesmu jednoj osobi…’

Marko Purišić će sve do svibnja imati pune ruke posla. Ovogodišnji pobjednik Dore putuje u Švedsku na veliko finale Eurosonga, a prva od nebrojenih medijskih obveza je press konferencija za novinare nakon pobjede. 

Baby Lasagna pobjednik je Dore 2024. prema glasovima publike, a pjesma “Rim Tim Tagi Dim” osvojila je ukupno 321 bod, od čega čak 247 od glasova publike. Autor i izvođač pjesme, pravoga imena Marko Purišić, nastupio je uz dvoje plesača odjeven u kostim na kojemu se ističu veliki napuhani rukavi, dok je scenografijom dominirala vatra.

“Ne volim to toliko, nisam fan svega ovoga što se događa. No, s ponosom ću odraditi sve zbog ljudi koji su se molili za mene”, rekao je na početku Marko nenaviknut na veliki broj kamera i medija koji ga prate posljednjih tjedana.

Iako je cijeli tjedan priprema za sve natjecatelje protekao u velikom stressu, sve je “stalo” za vrijeme čitanja glasova publike. Marko je izdominirao, osvojio je preko 200 glasova i protutnjao do pobjede.

“Nisam bio siguran baš kako ide glasanje. Emocije će me držati do idućeg tjedna”, dodao je na pitanje koliko će ga dugo pratiti uzbuđenje oko pobjede. 

Nastupio jer je odustala Zsa Zsa

Nije imao problem ni prokomentirati tko ga je najviše dojmio od do sada potvrđenih izvođača.  “Slovenska pjevačica mi je najdraža. Nije mi konkurencija, ali za nju ću navijati”, zaključio je.

Nije izbjegao pitanje o Zsa Zsi, pjevačica koja je odustala od nastupa, zbog čega je Marko dobio šansu koju je naposlijetku i iskoristio. “Mogao bih joj platiti piće, ali za početak bih joj trebao pružiti ruku”, zaključio je Lasagna.

Mnogi uspoređuju njegove zanimljive “rukave” sa onima kakve je nosio Finac Kaarija na prošlogodišnjoj priredbi. “Rukavi su hrvatska nošnja”, samo je kratko prokomentirao i dodao kako mu nije bilo ni na kraj pameti da će to netko uspoređivati.

Potekle su i suze

Za kraj, nije izdržao kada su ga upitali kome će posvetiti ovu pobjedu. Potekle su i suze, a on je odgovorio, “Teško je jednoj osobi posvetiti pobjedu, ali obitelj je na prvom mjestu”.

Efekt Baby Lasagna: Čim je objavio spot, Hrvatska skočila na treće mjesto po kladionicama

Dodao je i kako još nije pričao sa svojom djevojkom Elizabetom Ružić koja je zaslužna za odličan glazbeni spot i velika mu je podrška u cijelom procesu prijave i nastupa na Dori. 

mšm

Foto: HRT