/‘DREVNA MIŠOLOGIJA’ Zabavan film s porukom za djecu – važno je vjerovati u sebe, truditi se i biti svoj!

‘DREVNA MIŠOLOGIJA’ Zabavan film s porukom za djecu – važno je vjerovati u sebe, truditi se i biti svoj!

U kina je stigao animirani film “Drevna mišologija” u trajanju od 95 minuta. Priča je to o mišici Patti koja ima velike planove i snove koje želi ostvariti.

Nažalost, jedni je ne shvaćaju ozbiljno, a drugi joj, nastojeći da je zaštite od opasnosti i neuspjeha, uništavaju samopouzdanje. Međutim, ona ne odustaje od svojih snova i kreće u avanturu koja će spasiti cijelo mjesto u kojem živi.

Na zabavan i duhovit način djeci je pokazano da je važno vjerovati u sebe, truditi se unatoč tome što drugi kažu i biti svoj. Film je prije svega zabavna priča koja će nasmijati i zabaviti kako manju tako i veću  djecu.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik. Namijenjen je djeci starijoj od 6 godina, no zainteresirat će i roditelje zbog zabavnih likova i slapstick gegova.

Nasilja ima u nekim scenama. Primjerice, kada trolovi napadaju junake koji dođu na njihov teritorij u potrazi za trozubcem ili kada ogromni robot gazi trolove.

Nema zastrašujućih prizora. Rječnik je primjeren djeci.

Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Iva Brčić

Foto: Najsretnija beba Hrvatska