/Iva Šulentić progovorila o razvodu: Ključ je svega u poštovanju i zadržavanju nečega isključivo za sebe

Iva Šulentić progovorila o razvodu: Ključ je svega u poštovanju i zadržavanju nečega isključivo za sebe

HRT-ova voditeljica Iva Šulentić sredinom 2019. godine razvela se, nakon tri godine braka, od psihologa Igora Mikloušića

Iva Šulentić nakon dugo vremena prekinula je šutnju i za  Story  progovorila o razvodu koji se dogodio sredinom 2019., nakon tri godine braka.

“Informacija o razvodu i jest dospjela u medije  i mislim da je ta razina informacije sasvim dovoljna. Svjesna sam posla kojeg radim i interesa javnosti koji on nosi sa sobom, ali ključ je svega u poštovanju i zadržavanju nečega isključivo za sebe. Ne bih to ni nazvala skrivanjem. Privatne se stvari s razlogom se zovu privatne. Ako se i dijele, dijele se s izrazito uskim krugom ljudi, a mediji se ne ubrajaju u taj spektar, zar ne?”, odgovorila je Šulentić na pitanje, zašto je informaciju o razvodu skrivala od javnosti.

Na pitanje, doživljava li razvod kao osobni poraz, odgovorila je:

“Mislim da svatko bilo kakav prekid odnosa doživljava na svoj način i na to ima pravo. To je iznimno teška odluka za dvoje ljudi i mislim da poraz može biti jedina riječ s kojom bi se opisao razvod. Uz mnogo drugih”.