/Lijepa vijest: Doris Pinčić rodila treće dijete samo dan nakon što je proslavila rođendan

Lijepa vijest: Doris Pinčić rodila treće dijete samo dan nakon što je proslavila rođendan

Glumica i HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović rodila je svoje treće dijete, a prvo u braku s drugim suprugom Davorom Guberovićem (46). Doris je rodila u utorak ujutro u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan, javlja Gloria.

Krajem srpnja iz emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, u kojoj je ona angažirana od 2020. godine, oprostili su se od voditeljice nakratko.

“U današnjoj smo se emisiji nakratko oprostili od naše Doris Pinčić, pred kojom je najljepši posao na svijetu – dolazak djeteta. Želimo im puno sreće”, napisali su na Facebooku emisije 29. srpnja. 

‘Na svijet stiže još jedno malo biće’

Doris je svoju trudnoću potvrdila za Gloriju. “Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće”, rekla je Doris početkom godine.

Doris Pinčić odlazi na porodiljni, a ovako je izgledao njezin oproštaj od emisije

Podsjetimo, Doris je u braku s daruvarskim menadžerom jednog trgovačkog lanca Davorom Guberovićem od studenog,  a sama je potvrdila novu ljubav kada je u lipnju prošle godine na Facebooku promijenila status veze i objavila zajedničku fotografiju s novim partnerom.

mšm

Foto: Screenshot/Dobro jutro, Hrvatska