/Odlazak glumca: ‘Prijatelji’ se oprostili od Matthewa Perryja uz riječi ‘naše srce je uz njegovu obitelj’

Odlazak glumca: ‘Prijatelji’ se oprostili od Matthewa Perryja uz riječi ‘naše srce je uz njegovu obitelj’

Svijet je ovog vikenda potresla vijest o tragičnoj smrti omiljenog glumca Matthewa Perryja. Na službenom Instagram profilu popularne serije “Prijatelji” izražena je sućut povodom smrti glumca u dobi od 54 godine, koji je u seriji utjelovio lik Chandlera Binga.

Perry je u subotu pronađen mrtav u jacuzziju u svom domu u Los Angelesu. Obožavatelji su bili potreseni gubitkom ovog legendarnog glumca, koji je osvajao srca publike svojom ulogom sarkastičnog i pomalo ekscentričnog lika.

‘Bio je pravi dar za sve nas’

Službeno zajedničko priopćenje ekipe “Prijatelja” i Warner Bros TV-a odalo je počast Perryju još u subotu, odmah nakon tužne vijesti. U priopćenju su napisali: “Shrvani smo saznanjem da je Matthew Perry preminuo. Bio je pravi dar za sve nas. Naše srce je uz njegovu obitelj, voljene osobe i sve njegove obožavatelje”.

Matthew Perry, poznat po ulozi sarkastičnog Chandlera Binga u popularnoj sitcom seriji 90-ih, pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Angelesu u subotu. Hitna pomoć je pozvana oko 16 sati po lokalnom vremenu. Navodno je tog dana igrao Pickleball, sport sličan tenisu, prije nego što je poslao svog pomoćnika na neki zadatak. Kada se pomoćnik vratio, Perryja je pronašao bez svijesti u hidromasažnoj kadi.

Zadnja objava Matthewa Perryja čudna je igra sudbine: Obožavatelji ispod ostavljaju izraze sućuti

Unatoč nominaciji za Emmy 2002. godine, Perry je dugo godina tajno patio od problema s ovisnošću. Otvoreno je pisao o svojoj borbi s drogama i alkoholom u svojoj autobiografiji “Friends, Lovers and Big Terrible Thing”, otkrivajući do tada nepoznate detalje iz svog privatnog života. 

mšm

Foto: Screenshot