/Perišić raznježio fotografijama s rođendana najmlađeg sina: ‘Sretno ti ljepoto naša’

Perišić raznježio fotografijama s rođendana najmlađeg sina: ‘Sretno ti ljepoto naša’

Nogometaš Hajduka Ivan Perišić podijelio je na Instagramu fotografije s proslave rođendana sina Luke kojeg je prije dvije godine dobio sa suprugom Josipom.

“Luka je stigao do dvije. Sretno ti ljepoto naša”, napisao je Ivan uz fotografije sa slavlja na kojem je sve bilo pomno ukrašeno, a na kojima mu društvo prave djeca i supruga Josipa.

Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u srpnju 2020. godine u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu koju je nosila na prvom vjenčanju.

Nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

Foto: Instagram/Ivan Perišić 

Povratak bijelom dresu 

Bračni par zajedno ima troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku, a nedavno su opet postali stanovnici Hrvatske i splitskog dijela, točnije Omiša iz kojeg je Ivan i rodom nakon što je on potpisao ugovor za splitski Hajduk.

Dalić ponovno hodočasti od Livna do Međugorja: Evo koliko će kilometara prošetati

Podsjetimo, povratak Ivana Perišića (34) u Hajduk bila je velika sportska je vijest Hrvatskoj, ali i u Europi. Perišić je nakon gotovo 17 i pol godina ponovno odjenuo Hajdukov bijeli dres s brojem četiri.

mšm

Foto: Instagram/Ivan Perišić