/Predivna objava glumice Marijane Mikulić: ‘Zahvalna sam ti moj plavi dječače što si mi otvorio oči’

Predivna objava glumice Marijane Mikulić: ‘Zahvalna sam ti moj plavi dječače što si mi otvorio oči’

Hrvatska glumica Marijana Mikulić na društvenim mrežama još je jednom objavom izazvala emotivne reakcije. 

“Nisu neprospavane noći i količina brige ono što me najviše zakucalo kod majčinstva (a zakucalo me pošteno, svaki je tek s 3,5 krenuo spavati noć). Najviše od svega me zakucala spoznaja koliko sebe moram promijeniti, preodgojiti, da bih uopće mogla odgovoriti na potrebe jednog djeteta”, napisala je glumica uz fotografiju sina.

“Naučio me ovaj mali čovjek o meni više nego ijedan učitelj, psiholog, više nego itko! Uz njega postajem bolja osoba, postajem i njegovoj braći bolja mama. Još je duuug i težak put preda mnom. Puno je tu krivih postavki za reprogramirati. Ali zahvalna sam ti moj plavi dječače što si mi otvorio oči, što me tjeraš da probijem sve barijere i postanem najbolja verzija sebe”, objavila je Marijana. 

‘Oni su dar’

“Marijana..mislim da si ti posebna osoba..svaka ti čast..sve najbolje vama i vašoj obitelji”, “šaljem vam ljubav”, “sva istina je rečena”, “prekrasno”, “ma oni su dar”, napisali su joj u komentarima podrške ispod objave. 

‘DJED ZA POŽELJETI’ Marijana Mikulić zahvalila ocu na pomoći u kući: ‘On ne odustaje, moj meštar za sve’

Podsjetimo, kazališna i televizijska glumica majka je trojice sinova, a na Instagramu često objavljuje o problemima s kojima se susreće kao roditelj djeteta s poremećajem iz spektra autizma koji je dijagnosticiran njezinom najmlađem sinu.

mšm

Foto: Instagram/Marijana Mikulić