/Supruga otkrila detalje borbe preminulog hrvatskog glazbenika s korona virusom

Supruga otkrila detalje borbe preminulog hrvatskog glazbenika s korona virusom

Supruga  Željka Lapeca koji je preminuo od posljedica korona virusa otkrila je detalje vezane uz smrt hrvatskog glazbenika.

“Mama, šogorica, kći, ja. Svi smo bili pozitivni. Sedam dana bila sam u bolnici i svi smo se izvukli, svi smo sad negativni. Sin je još u samoizolaciji. Jedino moj Željko nije uspio”, počinje priču Zvjezdana Lapec, koja je za 24sata otkrila detalje suprugove borbe s opakim virusom.

“Vratili smo se iz Austrije i Željko je dobio visoku temperaturu. Inače je imao astmu, a tad mu se pogoršalo disanje. Hitna ga je odvezla u bolnicu”, nastavila je supruga.

U bolnici su ga, dodaje, odmah stavili na respirator. Željko je dobio i sepsu, pa bolničku infekciju. Otkazali su mu bubrezi pa je bio stavljen i na dijalizu.

Supruga ni u jednom trenutku nije mogla do njega. Sve o muževu zdravlju doznavala je od liječnika i sestara.

“Tri i pol tjedna borili su se za njega. Dali su sve od sebe. I svi su vjerovali da će biti dobro. Prestali su mu davati sedative. Mislili su da će se probuditi. Nije, jednostavno je zaspao”, rekla je supruga preminulog glazbenika.

Zaključila je:

“Pamtit ću ga po tome koliko nas je volio i čuvao. Obitelj mu je bila jako važna. Uvijek je pronalazio rješenja za probleme koje smo imali. I to s osmijehom. Sve je, pa i najteže situacije, okretao na šalu. Čuvao nas je, nosio kao kap vode na dlanu”.

mšm/24sata

Foto: RTL Screenshot