/Veselje u obitelji bivšeg Vatrenog: Ivan Klasnić dobio drugo dijete, otkrio i spol

Veselje u obitelji bivšeg Vatrenog: Ivan Klasnić dobio drugo dijete, otkrio i spol

Bivši hrvatski nogometni reprezen­tativac Ivan Klasnić postao je nedavno otac još jedne djevojčice. Ivanu, koji će u siječnju navršiti 40 godina, to je drugo dijete. Lijepa je to vijest za poznatog nogometaša kojemu je upravo kći najviše pomogla u teškim trenucima kada mu je bilo narušeno zdravlje.

Ivan je za Story potvrdio sretnu vijest, ali nije želio davati izjave o privatnom životu pa ostaje nepoznanica tko je majka djeteta, osim podatka  da nisu u braku, ali su u sretnoj vezi i žive u njegovu rodnom Hamburgu.

Ivanu, koji će u siječnju navršiti 40 godina, to je drugo dijete. Prije dvanaest godina s bivšom suprugom, Njemicom Patricijom, dobio je kćer Fabienne Coleen. Par se razveo 2012. nakon osam godina braka, ali ostali su u korektnim odnosima.

Upravo mu je kći najviše pomogla da prebrodi teške životne trenutke – desetogodišnje zdravstvene probleme koji su rezultirali s tri transplantacije bubrega. Na posljednjoj je završio prije točno dvije godine, i to u zagrebačkoj bolnici Merkur.

mšm/story

Foto: FB