/‘VESELJE U OBITELJI’ Marin Čilić krstio sina Vitu; roditelji za kuma odabrali Luku Modrića

‘VESELJE U OBITELJI’ Marin Čilić krstio sina Vitu; roditelji za kuma odabrali Luku Modrića

Najbolji hrvatski tenisač i njegova supruga Kristina su u rujnu prošle godine dobili drugo dijete. Marin Čilić sa svijetom je podijelio radosnu vijest da je njihov sin u četvrtak primio svoj prvi sakrament Crkve – krštenje. Krstili su ga u Zadru, a kum mu je najbolji hrvatski nogometaš.

Vitovo krštenje. Prekrasan dan proveden s obitelji i prijateljima. Hvala vlč. Bojanu i Crkvi Srca Isusova u Zadru što su nas primili za ovaj poseban dan. I veliko hvala mom partneru u dublu i Vitovom kumu”, napisao je Marin Čilić pored nekoliko fotografija.

I dok na jednoj od njih pozira sa sinovima i suprugom Kristinom, na drugoj je s velečasnim te Lukom Vanjom Modrić, a treća pokazuje trenutak samog krštenja dječaka kojeg nogometaš drži u naručju. Objava je ubrzo skupila mnoštvo lajkova i komentara oduševljenih obožavatelja koji su dječaku poželjeli ljubav, sreću i blagoslov.

Podsjetimo, osim Vita, Marin i Kristina zajedno imaju i sina Balda kojega su dobili u veljači 2020. godine. Sportaš i diplomirana psihologinja i politologinja su se upoznali 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Osam godina kasnije su se zaručili, a 2018. su stali su pred oltar, prenosi Direktno.hr.

mšm

Foto: Instagram/Marin Čilić