/Vitomira Lončar sa suprugom se vratila iz Kine: Živi smo i zdravi, ali izbačeni iz svog života

Vitomira Lončar sa suprugom se vratila iz Kine: Živi smo i zdravi, ali izbačeni iz svog života

Hrvatska glumica Vitomira Lončar zadnje tri godine živi u Kini gdje je njezin suprug Ivica Šimić dobio posao u kineskom Xi’anu. 

Prije mjesec dana Vitomira se putem Facebooka javila zabrinutim prijateljima i poručila kako nemaju razloga za brigu jer korona virusa nema u njihovoj provinciji.

Nedugo nakon toga Vitomira i Ivica otišli su mjesec dana na godišnji odmor na Filipine i nadali su se kako će se u međuvremenu situacija s virusom smiriti, ali to se nije dogodilo.

“Dragi prijatelji, približava se kraj našim praznicima na Filipinima, ali ne kako smo očekivali. U međuvremenu se epidemija novog virusa proširila, a u kvart u kojem živimo više nije moguće ući. Do daljnjega. Avionske karte su nam otkazane. Živi smo i zdravi, sretni i zahvalni zbog toga, ali izbačeni iz svog života”, javila je Vitomira nedavno prijateljima, javlja Večernji list.

Zbog korona virusa ona i suprug dobili su iznenada priliku da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj uz obitelj, a boravak u Zagrebu iskoristili su i za povratak na daske svog kazališta Mala scena i odigrali su opet predstavu “Kraljevna na zrnu graška”.

mšm/Večernji list

Foto: Facebook