/Milijarder mekog srca: Suprug Salme Hayek donirat će 100 milijuna eura za obnovu pariške katedrale

Milijarder mekog srca: Suprug Salme Hayek donirat će 100 milijuna eura za obnovu pariške katedrale

Francuski multimilijarder i suprug Salme Hayek, Francois-Henri Pinault, za obnovu Notre-Damea donirat će 100 milijuna eura. Nakon što je francuski predsjednik Macron pozvao na sakupljanje sredstava za obnovu poznate katedrale, Pinault se odlučio odmah odazvati, a Salma se oglasila na društvenin mrežama i poručila Parizu – “volim te”.

Francuski multimilijarder i suprug slavne holivudske glumice Salme Hayek, koja trenutačno snima film u Hrvatskoj, rekao je kako će donirati 100 milijuna eura za obnovu simbola Pariza – katedrale Notre-Dame, koja je u kasnim večernjim satima u ponedjeljak izgorjela gotovo do temelja, piše Dnevnik.hr.

Biznismen koji je oženio slavnu glumicu 2009., šef je korporacije Kering, koja u vlasništvu drži brendove poput Guccija i Yves Saint Laurenta.

Nakon što je francuski predsjednik Macron pozvao na sakupljanje sredstava za obnovu poznate katedrale, Pinault se odlučio odmah odazvati.

Salma i Pinault vjenčali su se u neposrednoj blizini Notre-Damea u Parizu te žive nedaleko od slavne katedrale. Salma se oglasila i na društvenin mrežama te poručila Parizu – “volim te”.

mšm/dnevnik.hr

Foto: FB